Gewoon leven is gewoon eten!

Wat kunt u verwachten van een Gewoonetendieet consulent?

Als u bij een Gewoonetendieet consulent in een praktijk komt, wordt er altijd begonnen met een intakegesprek of een kennismakingsgesprek om te verdiepen in u en uw situatie. U komt om gewoon te leren eten met een bepaald doel voor ogen. U heeft wellicht al het een en ander uitgeprobeerd om uw doel te bereiken. Wat had resultaat, wat niet? Hoe kijkt u hier zelf tegen aan? Samen wordt geprobeerd een beeld te krijgen om de begeleiding op u af te stemmen. Op u als persoon en op alles wat u in uw leven tegen komt, dat u in meer of mindere mate belemmerd gewoon te eten.

Het kan zijn dat u na de intake de NVE vragenlijst meekrijgt. Dit is een de Nederlandse vragenlijst voor Eetgedrag. Het is een vragenlijst die uw eetgedrag in kaart brengt. Naast het intakegesprek wordt mede op basis hiervan duidelijk of u een emotie-eter bent en wat voor u de juiste aanpak zou zijn. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Na de intake of kennismaking wordt er een voorstel gedaan voor een begeleidingsplan. Dit kan zijn in de groep of individueel of een combinatie van beiden.

Samenwerking

Samenwerking binnen de gezondheidszorg is uitermate belangrijk. Ondanks dat elke Gewoonetendieet consulent verschillende werkmethodes in huis hebben, kan het voorkomen dat u doorverwezen. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Meestal is dit richting de huisarts als resultaat uitblijft om te onderzoeken of er lichamelijk iets is dat het bereiken van uw doel in de weg staat. Bijv. suikerziekte, schildklierafwijking, te laag ijzergehalte.

Geen productverkoop

Een Gewoonetendieet consulent verkoopt GEEN producten. Een Gewoonetendieet consulent gaat ervan uit, dat het lichaam alle essentiƫle stoffen uit goede voeding kan halen om optimaal te functioneren. Een Gewoonetendieet consulent vertrouwt op moeder natuur en uw doorzettingskracht. Er wordt niet gewerkt met voedingspreparaten, vezeltabletten, afslankthee etc. Alleen op verzoek wordt er met maaltijdvervangers gewerkt, maar alleen in combinatie met veranderende eetgewoontes.

Terug naar: Voor klanten Sitemap Contact