Gewoon leven is gewoon eten!

Het goede doel

Gewoon eten en een natuurlijk gewicht is een goed doel voor uw lichaam en geest. Het is een probleem waar we samen vat op probeert te krijgen. De voedselproblematiek wereldwijd gezien is een onvatbaar probleem. Aan deze kant van de wereld hebben we teveel voedsel. Er wordt teveel gegeten en gekocht en er wordt veel weggegooid. Veel welvaartsziektes vinden hun oorsprong in teveel eten. Aan de andere kant van de wereld is er een voedseltekort. Een simpele oplossing ligt helaas niet binnen ons handbereik.

Toch hebben wij als Gewoonetendieet consulenten gemeend een kleine bijdrage te kunnen leveren. Daarom doen wij eenmaal per jaar op onze eigen manier een actie voor Stichting Kuychi.

Zo heeft Anja de Waal voorgaande jaren de Vierdaagse in Nijmegen gelopen en een tweetal workshops ten bate van Kuychi gegeven. Een aantal van onze consulentes doneren per afgevallen kilo lichaamsgewicht een bedrag. Anderen vragen een vrijwillige bijdrage voor een lezing en doneren dit. Zo draagt uw goede bij aan een goed doel voor een ander. Een mooie win-win die naar wij hopen een kleine bijdrage mag leveren aan de saamhorigheid in deze wereld. Voor informatie over stichting Kuychi kunt u terecht op www.kuychi.nl.

Terug naar: Voor klanten Sitemap Contact