Gewoon leven is gewoon eten!

Individuen en groepen

Voordelig, verantwoord, samen afvallen met Gewoonetendieet in de Volg je eigen lijn leefstijlclub.

De Volg je eigen lijn leefstijlclub is wellicht de voordeligste manier om samen verantwoord uw afslankdoel en overige leefstijldoelen te bereiken. Op ruim 20 plaatsen in Nederland starten er clubs. Vergoedingen voor deelname zijn mogelijk vanuit de zorgverzekering. U kunt op elk moment instromen. De onderwerpen, die aan bod komen zijn zeer gevarieerd. Er wordt gewerkt met een 7-stappenplan Volg je eigen lijn. Hierdoor wordt u meegenomen in een reis door uw complete leefstijl en ontwikkelt u als vanzelf uw eigen plan van aanpak. Daarnaast krijgt u praktische richtlijnen rondom eten in de vorm van dagmenu’s, lijsten voor gezonde tussendoortjes en variatielijsten. Onderwerpen zoals emotie-eten en mindfull eten, superfood of gewoon brood eten?. U als groep bepaalt mede de inhoud van de leefstijlclub. Wilt u zelf aandacht voor een bepaald onderwerp dan kunt u dat inbrengen. Is het voor de gehele groep interessant dan wordt het behandeld.
Heeft u een stukje individuele begeleiding ervoor, tijdens of erna nodig dan kan dat ook. Elke Gewoonetendieet consulent is gediplomeerd gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Daarnaast hebben zij nog een extra specialisatie op gebied van leefstijlcoaching gedaan.
Heeft u interesse of wilt u zich aanmelden? Dan kunt u contact opnemen met de Gewoonetendieetconsulent in uw buurt. Voor een overzicht klikt u hier

Terug naar: Voor klanten Sitemap Contact