Gewoon leven is gewoon eten!

Mieke Govers

Mijn naam is Mieke Govers en eind 2017 heb ik mijn diploma tot gewichtsconsulente behaald.

Ik ben deze opleiding gaan volgen na mijn studie gedragswetenschappen (bachelor psychologie en toen de “Research Master Behavioural Science”). Ik wilde wat praktisch gaan doen met alle kennis die ik op had gedaan. Tijdens mijn studie werkte ik al in de sportschool als groepslescoördinator en in mijn ogen was het enige stukje wat nog miste: voeding.

Ik wist wat ik wilde, mensen begeleiden rondom problemen met voeding en op weg helpen naar een gezonde leefstijl & mindset. Ik heb zelf toen ik 14 was anorexia nervosa gehad en na verschillende behandelingen kan ik nu zeggen dat ik hierboven sta. Ondanks de (succesvolle) behandelingen, die allemaal netjes volgens het boekje aangeboden werden, merkte ik toch dat het grootste gedeelte uit jezelf moet komen. Jaren na mijn laatste gesprek met een diëtiste ben ik het meest gegroeid, door aan de slag te gaan met mijn eigen mindset en het aanpakken van mijn ‘oorzaak’.

Hierdoor wist ik wat ik wilde. Of je nou af wil vallen, aan wil komen, of op een andere manier wil werken aan een gezond voedingspatroon, dit gaat je lukken als je jouw oorzaak aanpakt. Het is een proces, en geen “quick fix”. Het gaat hier nu eenmaal om duurzame gedragsverandering. Jouw patroon is er niet in één dag in geslopen en zal er dus ook niet in één dag uit zijn.

Graag wil ik jou hierin begeleiden, zodat jij voor jezelf bewuste keuzes kan gaan maken op het gebied van voeding. Je lijf voeden in plaats van vullen (of in plaats van niet vullen), maar ook genieten van het leven en hier jouw balans in vinden. Dit is voor iedereen verschillend, want je bent uMiek, eeh uniek!

Terug naar: Door wie? Sitemap Contact