Gewoon leven is gewoon eten!

Lian Steijn

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Lian Steijn en ik ben reeds 11 jaar actief als gewichtsconsulente. Door mijn interesse in gezondheid, voeding en beweging ben ik begonnen met de opleiding Voedingsleer, gevolgd door de opleiding Gewichtsconsulent. Verder heb ik verschillende (leefstijl-) coaching trajecten gevolgd en leer ik elke dag nog bij.

Ik richt mij met name op de individuele begeleiding van mensen bij het afvallen; iedere mens is anders, uniek en voor iedereen gelden andere aandachtspunten. Mijn begeleiding bestaat uit mensen stapsgewijs met hun persoonlijke aandachtspunten te helpen, te coachen en te motiveren.

We starten altijd met de voeding, gevolgd door beweging en de complete leefstijl en ontwikkelen een plan van aanpak. U krijgt richtlijnen rondom eten in de vorm van een voedingsadvies op maat, variatielijsten en lijsten voor gezonde tussendoortjes. Ook worden diverse thema’s zoals o.a. belang van eiwitten, vetten, koolhydraten (wel/geen koolhydraten), emotie-eten en mindfull eten behandeld. Maar ook het belang van beweging, voldoende slaap, stressreductie etc. worden besproken.

Een voorwaarde aan het klaarmaken van maaltijden vind ik, dat deze smakelijk moeten zijn en makkelijk klaar te maken. Mijn adviezen zijn derhalve makkelijk inpasbaar in uw gezinssituatie.

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten kiezen voor voeding in plaats van vulling en dat op een gezonde, verantwoorde manier een gezond, realistisch gewicht bereikt wordt. Ikzelf ben dol op gezond en voedzaam eten, maar ook op een wijntje op zijn tijd. Dit laatste moet mijns inziens inpasbaar zijn in een goede leefstijl.

Mijn missie is dat door mijn begeleiding mensen beter in hun vel komen te zitten en zich fitter en energieker voelen. Dit resultaat kan bereikt worden door een duurzame leefstijlverandering. Gezond eten en meer bewegen zijn belangrijke pijlers, maar uiteindelijk is het vinden van balans het belangrijkste.

Terug naar: Door wie? Sitemap Contact