Gewoon leven is gewoon eten!

Onderstaande bijscholingen worden worden gegeven door Anja de Waal van Gewoon Leven Nu.

Gewoon Leven Nu voor therapie, (leefstijl)coaching en yoga bestaat vanaf 1 januari 2000. Inmiddels ligt er als basis voor de bijscholingen een hoop levenservaring, ruim 20 jaar werkervaring en een diversiteit aan opleidingen van Anja de Waal.

Onderstaande bijscholingen geef ik in zeer kleine groepen van 4 tot 8 personen. Hierdoor kan de theorie van de bijscholingen afgestemd op jouw praktijkvragen en is het leereffect het grootst in mijn ogen. De bijscholingen worden aangeboden voor een vaste dagprijs van 600 euro (ex.BTW). De bijscholingen kunnen plaats vinden op de opleidingslocatie in Lengel of ingepland worden op locatie in Nederland.

Onderstaande bijscholingen zijn allen geaccrediteerd door de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland).

Wil je samen met je collega's, intervisiegroep, supervisiegroep of team een bijscholing inplannen, neem dan contact op.

Naast onderstaande bijscholingen kan er ook maat een bijscholing worden gemaakt voor grotere of kleinere groepen. Accreditatie hiervoor kan dan worden aangevraagd.

Wil je weten wat je collega’s van deze bijscholingen vonden? Klik dan hier.

BivT

Via de BivT verzorg ik de bijscholingen Draagkracht en Wandelcoaching

De bijscholing met als thema Draagkracht heeft als ondertitel Lastig je last dragen? Ervaar de kracht van draagkracht. Aan de slag met draagkracht lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Zonder draagkracht is therapie onmogelijk. Herken je dat het voor cliënten vaak lastig is om hun last te dragen? In deze training leer en ervaar je hiervoor praktische handvatten. Draagkracht wordt vanuit lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele invalshoeken benaderd. Draagkracht vergroten heeft naast een curatieve werking ook een preventieve. Tijdens de coronacrisis is gebleken hoe belangrijk draagkracht is. De toename van psychische problematiek is enorm.

Tijdens de bijscholing Wandelcoaching ontdek je de oneindige mogelijkheden van buiten therapie geven. Je krijgt zo ideeën en praktische tools zodat je dit ook in jouw praktijk buiten vorm kunt geven. Je ervaart door de dag heen zelf een verscheidenheid aan toepassingen. Wandelcoaching is zoveel meer dan wandelend coachen. Wil jij ook leren hoe je je cliënt buiten naar binnen leert gaan, dan is deze bijscholing een aanrader.

De werkwijze binnen de workshops is praktijkgericht en interactief. Beiden bijscholingen worden meerdere malen per jaar ingepland.

Voor actuele data en inschrijving: www.bivt.nl

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten bij een bijscholing van de BivT.

Terug naar: Voor professionals Sitemap Contact